Vaak gestelde vragen

Hieronder hebben we wat vragen beantwoord die we wel eens voorbij zien komen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stel je vraag via het contact formulier onder aan de pagina.

Waar ga ik deze quiz spelen?

Je kunt deze quiz spelen op elke gewenste locatie. Zolang je plek hebt voor een aantal teams en beschikt over een geluidsinstallatie en een internetverbinding waar je de muziek mee kunt afspelen, dan hebben wij een quiz voor jou.

Hoe kom ik aan een quizmaster?

De quizmaster presenteert de quiz. Dit moet met behulp van ons draaiboek een makkie zijn. Je kunt er voor kiezen om dit zelf te doen of een van je enthousiaste vaste gasten te vragen de quiz te presenteren.

Hoe kan ik de muziekfragmenten afspelen?

Wanneer je een quiz bij ons besteld krijg je een draaiboek met daarin de link naar de muziekfragmenten voor jouw quiz. Je hebt hiervoor een computer/laptop, tablet of telefoon met internet verbinding nodig die je kunt aansluiten op jouw muzieksysteem/speakers.

Wat heb ik nog meer nodig behalve het quizpakket?

Een quizmaster, een flink aantal enthousiaste quizzers, een geluidssysteem, een computer/laptop,tablet of telefoon met internetverbinding, wat extra pennen en wat kladpapier.

Heb je een microfoon nodig?

Nee je hebt geen muziekinstallatie met microfoon nodig. Wanneer je echter met een grote groep, of in een grote ruimte speelt, is het wel handig dat de quizmaster zichzelf verstaanbaar kan maken.

Vandaag besteld morgen in huis?

Pakketten die op werkdagen voor 12:00u ‘s middag’s besteld worden, gaan diezelfde dag nog op de post. Postnl zal jouw bestelling in theorie dan de volgende dag bezorgen.

onze quizzen

Onze pubquizzen zijn geheel gericht op popmuziek. We bieden verschillende pakketten waarmee je zelf aan de slag kunt in jouw café of kroeg, of tijdens een bedrijfsfeest of borrel

The best of quiz

Onze meest gevarieerde popquiz waarin alle genres uit alle tijden voorbij komen

101% NL quiz

Onze 101%NL quiz is helemaal gevuld met muziek van eigen bodem!

thema quizzen

Deze quizzen worden volgestopt met muziek uit bepaalde decennia

uitbreidingspakket

Met onze quizpakketten krijge je genoeg materiaal voor 10 teams, mocht je nu meer teams kwijt kunnen en extra quizmateriaal nodig hebben, dan zijn er speciale uitbreidingpakketten beschikbaar waarmee je het aantal deelnemende teams kunt uitbreiden.

Heb je nog andere vragen?

stel je vraag via dit formulier

of bel tussen 10:00 & 22:00 naar 0183 221083