Welkom in onze muziekquiz shop

Al onze muziekquizzen komen in kant en klare pakketten. Je krijgt onder andere een draaiboek, de vragen en antwoorden, muziekfragmenten antwoordformulieren, pubpopquiz potloden.  Wat je nog meer nodig hebt om een succesvolle popquiz te draaien lees je op de quizpagina’s. Je kunt kiezen uit verschillende muziekquizzen. Ben je op zoek naar een algemene muziekquiz voor een breed publiek? Kies dan voor ons quizpakket “The Best Of”, in deze quiz zit het beste van al onze muziekquizzen, met de grootste hits en de bekendste artiesten.

Quizpakketten

Toont alle 4 resultaten

Merchandise

Toont alle 4 resultaten

Onze prijzen zijn exclusief BTW en €3,95 verzendkosten

Muziekquizzen van PubPopQuiz in de kroeg

Met behulp van onze quizpakketten verzorg je zelf een avondvullend (of middag) programma voor de gasten van jouw kroeg of café. Een muziekquiz werkt sfeer en omzet verhogend en is ideaal om op een rustige avond de zaak weer gevuld te krijgen. Kijk maar eens hoe je kunt verdienen met een quiz. Wanneer je onze muziekquizzen met regelmaat organiseert kun je rekenen op een enthousiaste groep terugkerende quizzers. Deze zullen met elkaar de strijd aan gaan en bovenal een gezellige avond hebben!

De muziekquizzen van PubPopQuiz zijn zeer gevarieerd. Wij verzinnen voor jullie vragen en muziekfragmenten uit verschillende genre’s en decennia. Super leuk om te spelen met een gevarieerd publiek qua leeftijd en muziekvoorkeuren.

Iedere maand een nieuwe popquiz

Wij zorgen maandelijks voor nieuwe quizzen. Hiervoor duiken we diep in de archieven van de popmuziek maar houden ook het laatste muzieknieuws in de gaten. We houden ook voor je bij welke quiz je al gespeeld hebt. Zo voorkomen we dat je twee keer dezelfde quiz krijgt.

Ook geschikt voor familiedag  of bedrijfsfeestje

Omdat de quizzen zeer gevarieerd zijn, is het de ideale activiteit om te spelen tijdens een familiedag of familieweekend. Ga de strijd aan met je ooms en tantes, neven en nichten. Maak teams van verschillende leeftijden en je zult zien dat je met elkaar een heel eind gaat komen.

Bedrijven kunnen de muziekquiz spelen met collega’s. Wil je zelf een bedrijfsactiviteit organiseren of gewoon de vrijdagmiddag borrel opleuken? Dan is een muziekquiz van PubPopQuiz een ideale invulling!