PubPopQuiz Online

online muziekquiz spelen

De volgende quiz begint over...

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Hey popquizzer, Je hebt ons gevonden!

Welkom op de belangrijkste webpagina voor jouw vrijdagavond. Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt om onze online muziekquiz te spelen, de leukste muziekquiz van Nederland en omstreken. Je kunt de muziekquiz gratis spelen, maar donaties voor een leuke avond worden zeer gewaardeerd!

Begin je weekend goed met onze online muziekquiz. Via YouTube nemen we je mee op een trip down memory lane door de wondere wereld van de popmuziek. We dwalen rond vanaf de jaren 60 tot nu en proberen zoveel mogelijk genres in één quiz te stoppen.

Wat een goed begin van je weekend!

Zeer gevarieerde quiz met 8 rondes, vragen, geluidsfragmenten, video’s en meer. Jouw hosts Sharon, Niels en Snoet zitten iedere week voor je klaar op YouTube voor 2 uur lang vermaak. Ondanks een hoop gekkigheid, een serieuze competitie waarin je de strijd aan gaat met andere teams.

Vanaf deze pagina  open je de antwoordformulieren voor de quiz, navigeer je naar de livestream, vind je links en knoppen om te doneren, bekijk je de trekking van “het glazen hoofd” , wordt er onderaan de pagina uitleg gegeven over wat PubPopQuiz Online precies inhoudt en bekijk je uiteindelijk de uitslag op zaterdag.

De volgende Online PubPopQuiz:

vrijdag 27 mei 2022

start stream: 20:00u
start quiz: 20:30u

8 rondes met plaatjes, muziekfragmenten, videoclips en vragen

Deelname is gratis

pubpopquiz aflevering 100 27 mei 2022 muziekquiz online
h

ALLE UITSLAGEN

&
tips om hoger te komen in de ranking

De antwoordformulieren

Meedoen in 3 stappen

STAP 1
Stel je team samen

Trommel je leukste vrienden en/of familieleden op en verzin een toffe teamnaam. Het maakt niet uit met hoeveel mensen je de muziekquiz speelt.

Pro tip: Stel een quiz team samen met een zo breed mogelijke muzieksmaak. In de popquiz komen allerlei genres voorbij uit verschillende decennia!

STAP 2
Antwoordformulieren

Open de antwoordformulieren via bovenstaande links. Houd alle formulieren open in je internetbrowser zodat je straks tijdens de quiz makkelijk kan switchen naar de volgende ronde.

Pro tip: Vul alvast je teamnaam en email-adres in op elk antwoordformulier, scheelt weer tijd straks 😉

STAP 3
Livestream

De quiz wordt live uitgezonden via YouTube. Open ons YouTube kanaal door op de TV bovenaan de pagina te klikken 

Pro tip: Wanneer je de mogelijkheid hebt is het handig de stream van de quiz en de antwoordformulieren op twee verschillende schermen open te hebben. Zo hoef je niks te missen!

Meedoen is gratis

En dat houden wij ook graag zo! Maar we zouden het onwijs fijn vinden wanneer je vrijwillig een kleine donatie doet zodat we iedere week deze quizzen voor jullie kunnen blijven maken!

Steun ons en win!

Met een kleine donatie steun je ons en maak je bovendien kans op een LP. Wekelijks trekken wij 1 winnaar uit het “glazen hoofd” op onze Facebook pagina. Voor Elke 2,50 die je doneert gaat jouw naam 1x in het “glazen hoofd”

QR code, doneer 5 euro
qr code doneer 10 euro
qr code doneer wat je wilt

Quizzers buiten Nederland kunnen doneren via PayPal

BEDANKT !

GLAZEN HOOFD TREKKING

13 mei 2022

 

Heb jij tijdens de quiz een donatie gedaan? Dan heb je misschien wel 1 van de vijf LP’s gewonnen! Bekijk het filmpje voor de uitslag.  Gewonnen? Stuur ons een bericht voor je gegevens, maak een keuze uit één van de LP’s en dan sturen we jouw prijs zo snel mogelijk naar je toe!

 

 

De volgende quiz begint over...

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Wat is PubPopQuiz ONLINE?

Online muziekquiz die je met  familie of  je vrienden, thuis of via de chat kunt meespelen.
De quiz volg je via de livestream op ons YouTube kanaal. Je hoeft je niet aan te melden en meespelen is gratis.

 

Info:
We spelen 8 rondes geheel in het teken van de popmuziek. Hierbij komen de meest uiteenlopende genres aan bod en en schieten we heen en weer tussen verschillende decennia. Er zal dus altijd wel iets tussen zitten waar je iets van af weet!
Speel je met een team, dan weet je sowieso meer! Je mag zoveel mensen in je team stoppen als je wilt.

 

Livestream:
De link naar de livestream vind je bovenaan deze pagina door op de televisie te klikken, en worden ook gepost op onze socials Facebook en Twitter. Je kunt je ook alvast subscriben op ons YouTube kanaal dan krijg je vanzelf een melding wanneer we live gaan.

 

Meedoen:
Trommel een team bij elkaar en verzin een toffe teamnaam. Inschrijven is dus niet nodig. Zorg ervoor dat je vrijdagavond op tijd klaar zit en dat je de
antwoordformulieren hebt geopend via deze pagina.
We vragen je hier om je e-mail adres in te vullen. Deze worden verder nergens voor gebruikt, dus wees niet bang voor een inbox vol met spam van ons!
Elke ronde heeft zijn eigen antwoordformulier en na elke ronde kijken we samen naar de antwoorden.

 

Donaties:
Meespelen is gratis maar een kleine donatie in ruil voor een leuke avond wordt enorm op prijs gesteld. Doneren kan via de QR codes tijdens de quiz of via de knoppen onze website.
Als tegenprestatie hebben wij het volgende bedacht:
Wanneer je een donatie van minimaal 2,50 doet speel je automatisch mee met “Het Glazenhoofd”. Voor elke 2,50 die jij doneert gaat jouw naam 1 keer in Het Glazenhoofd. Via een live trekking op Facebook op zondagmiddag maak je kans op één van de LP’s die we wekelijks weggeven.
Zonder jullie donaties, geen PubPopQuiz Online!
Spelverloop:

Ronde 1 – plaatjes ronde
van welke artiest of band zijn deze albumhoezen?
Ronde 2 – multiple choice/ covers
meerkeuze vragen of fragmenten van covers
Ronde 3 – muziekfragmenten
raad de uitvoerende artiest of band en songtitel
Ronde 4 – musicless video
videoclips zonder muziek. Van wie was die clip en hoe heet het liedje?
PAUZE – 5 min, met elke week een leuke video
Ronde 5 – 3 seconden intro’s
raad de originele artiest of band en songtitel
Ronde 6 – open vragen
Ronde 7 – icons & connecties
Ronde 8 – wrong speed
raad de artiest of band en de songtitel van de fragmenten die op de verkeerde snelheid worden afgespeeld.
De uitslag:
Elke zaterdag maken we rond het middaguur de uitslag bekend. Alle teams kunnen hun score bekijken. Bovendien geven we iedere week het winnende team een ster achter zijn naam. Deze blijft het hele jaar aan de naam gekoppeld- spaar ze allemaal!

Google en Shazam:

Wij zijn ons er van bewust dat sommige teams het niet kunnen laten om te Googelen of the Shazammen. Dit moet je helemaal zelf weten. Wij zijn niet de internet-politie. Het is natuurlijk leuker om op eigen kracht een goede score te halen. Dit kun je doen door je team slim samen te stellen.
Het is wel de reden waarom we voor deze quiz geen prijzen weggeven. Je speelt dus voor de eer, en dan weet je zelf wel of je die eer verdiend hebt 😉

Abonneer je alvast op ons YouTube Kanaal zodat je weet waar je moet zijn als de quiz begint: www.youtube.com/c/PubPopQuiz
KVK 

77569288

BTW 

NL003216996B57

BANK

NL51 INGB 0008 9771 31

contact

2 + 2 =